Gemeente Vlissingen

Functioneel beheerder team F&C

Als functioneel beheerder ben jij verantwoordelijk voor de continuïteit en het optimaal functioneren van onze systemen zoals: Coda, Proactis, Time Tell, Pepperflow en Cognos.

Dit ga je doen


Jij bent het eerste aanspreekpunt voor alle stakeholders van de informatiesystemen. Je beantwoordt vragen, handelt incidenten af, verzorgt werkinstructies en je geeft trainingen. Met jouw analytische blik weet jij voor elk probleem een praktische oplossing te vinden.

Ook maak je rapportages en stel je menu’s, templates en formulieren samen voor verschillende applicaties. Daarnaast monitor je koppelingen, beheer je de stamdata in de systemen en houd je het informatiemodel van de systemen actueel. Daarbij zorg je ook dat de security en privacy gewaarborgd zijn en je bewaakt de SLA.

Verder ben jij verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de informatiesystemen door feedback van gebruikers te vertalen naar nieuwe functionaliteiten. Jij zorgt dat dit proces soepel verloopt. Hierin werk je nauw samen met onze informatie-adviseurs en de functioneel beheerders van gemeente Middelburg en Orionis Walcheren. Je werkt ook mee in projecten. Dit doe jij als teamspeler die mensen kan verbinden en enthousiasmeren binnen een collegiale en informele sfeer.

Dit neem je mee

  • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau en minimaal 3 jaren relevante werkervaring. Met een bedrijfskundige (informatica) en financiële achtergrond plus kennis en ervaring met functioneel beheer. Ervaring met BISL is daarbij een pré.
  • Je bent doelgericht en weet van aanpakken op een no-nonsens manier.

 Dit bieden wij

  • Een dienstverband van 20 uur per week (0,5 fte).
  • Je krijgt een tijdelijk dienstverband voor één jaar. Bij goed functioneren, zetten we na dit jaar het contract om in een vast dienstverband.
  • Een salaris van maximaal € 4.752 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (functieschaal 9, salaristabel per 2 januari 2024). Op termijn is een salaris van maximaal € 5.247 bruto per maand bij een 36-urige werkweek in de uitloopschaal bereikbaar op basis van het functioneren.
  • Je bouwt een individueel keuzebudget op van 17,05%. Dit kun je inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd of een fiets.
  • Je werktijden deel je zelf in met veel flexibiliteit, want een 9 tot 5-baan hoeft niet voor iedereen te werken. En voor je persoonlijke ontwikkeling doe je zelf voorstellen. Hiervoor stellen we jaarlijks een opleidingsbudget beschikbaar.
  • Een reiskostenvergoeding hoort ook bij de voorwaarden.

Solliciteer

Geef je carrière Vlissings karakter en solliciteer vóór maandag 20 mei 2024 via de solliciteren button rechtsboven. Wil je graag meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met Wilco Meijering, Informatiemanager (telefoonnummer 0118-487485). Met vragen over de procedure kun je contact opnemen met Mirjam Hendrikse, HR adviseur (telefoonnummer 06-21197338). 

Planning 
De gesprekken staan gepland op woensdag 22 mei 2024. Handig om alvast rekening mee te houden in je agenda. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs. 

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024-90

Regio:

  • Zeeland

Secties:

BD/Financiën & Control

Vacatureniveau:

HBO

Vacaturetype:

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salaris:

Max. € 4752 (Schaal 9)

Aantal uur:

20-22 uur

Sluitingsdatum:

20-05-2024

Locatie:

stadhuis Vlissingen

Contactpersonen:

Patrick Poortvliet

mobiel: +31 0623863009

Kantooradres:

Locatie: