Ontvang je graag een melding per e-mail wanneer we nieuwe vacatures plaatsen die met jouw zoekopdracht overeenkomen? Schrijf je dan in voor de vacature-alert van de gemeente Vlissingen. Maak hieronder een gebruikersnaam en wachtwoord aan en accepteer ons privacy beleid.

* Alle velden met * moeten gevuld worden

Nieuwe gebruiker

  • Minimaal 8 tekens
  • Hoofdletters en kleine letters en ten minste één speciaal teken
  • Minimaal één cijfer

Privacybeleid

Voor het matchen van jouw CV en vacatures binnen de gemeente Vlissingen is het van belang om je gegevens op te nemen in onze database. Door je sollicitatie te versturen ga je akkoord dat je gegevens hierin worden opgeslagen.
Door het aanvinken van dit ‘privacy statement’ geef je aan op de hoogte te zijn van onderstaande tekst:

De gemeente Vlissingen vindt de privacy van haar externe en interne sollicitanten belangrijk. Voor de werving en selectie van personeel verwerkt de gemeente Vlissingen persoonsgegevens. Deze persoonsgegevens worden op een eerlijke en wettige wijze gebruikt. Dit betekent dat de gemeente Vlissingen persoonsgegevens verzamelt en verwerkt volgens de privacywetgeving die hierop van toepassing is.

Persoonsgegevens die door de sollicitant aan de gemeente Vlissingen worden doorgegeven, worden uitsluitend door de gemeente Vlissingen gebruikt om een verantwoord, effectief en efficiënt wervings- en selectieproces mogelijk te maken. Deze gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

De gemeente Vlissingen verzamelt en verwerkt gegevens van sollicitanten via het sollicitatieformulier en/of aangehechte CV’s en motivatiebrief. Tijdens de wervings- en selectieprocedure worden deze gegevens bewaard. Uiterlijk 6 maanden na het beëindigen of afronden van de sollicitatieprocedure worden de gegevens van sollicitanten en alle identificerende kenmerken verwijderd uit de database. De sollicitanten worden hierover per mail geïnformeerd.

Als je je persoonsgegevens wilt inzien, corrigeren of uit de database wilt laten verwijderen kun je een verzoek indienen door een e-mail te sturen naar psa@vlissingen.nl. Om misbruik te voorkomen vragen wij om een juiste identificatie, door een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Vergeet niet jouw BSN en pasfoto hierop af te schermen.
Wij zullen daarna op korte termijn, maar uiterlijk binnen twee weken, contact met je opnemen.

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Mocht je er toch niet samen met ons uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Meer informatie over privacy kun je vinden op: https://www.vlissingen.nl/over-deze-website/proclaimer/